Selecteer pagina

Culturele PRIJZEN

Met AdresData krijg je een jaar lang onbeperkt toegang tot het meest volledige en actuele adressenbestand van de culturele sector. Het complete bestand van podia, producenten, musea, festivals, én culturele pers in een pakket, of als deelbestand.

De verschillende DEELBESTANDEN

Het TOTAAL AdresData bestand bevat vier deelbestanden met ieder zijn eigen rubrieken en verfijningen.

Podiumkunsten

Onderverdeeld in 650 Nederlandse podium-accommodaties en 835 producenten. Met alle relevante contactpersonen (zakelijke directie, artistieke leiding, marketing/publiciteit). Plus de gegevens over regio, zaalcapaciteit, genre.

Festivals

Meer dan 900 Nederlandse met alle relevante contactpersonen (directie, marketing, programmering ). Plus de gegevens over regio, geschatte bezoekersaantallen, festivaldatum, genre en muziekgenre.

Musea

Meer dan 1080 musea, galeries, expositieruimtes, etc. Inclusief alle relevante contactpersonen.

Pers & Media

Meer dan 1325 redacties uit verschillende media (print en digitaal) die aandacht besteden aan kunst en cultuur voor meerdere doelgroepen. Plus de gegevens rond regio, thema enzovoort. 

ABONNEMENT

AdresData wordt alleen aangeboden als abonnement. Alle abonnementen zijn inclusief onbeperkt downloaden en inclusief maandelijkse up-2-data berichten met mutaties in je adressenlijsten. Alle abonnementen worden aangegaan voor 1 jaar en worden stilzwijgend verlengd. De opzegtermijn is 1 maand voor het verstrijken van het abonnement. Lees meer over de abonnementen en automatische verlenging.

Heeft u haast?

Bestel met de SNEL-knop hieronder en betaal met creditcard, of iDeal.
Je ontvangt je inlog gegevens binnen één werkdag.